Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Blu-ray extras σε iOS app για Star Wars

Τα extra του επερχόμενου Blu-ray box-set για το Star Wars θα "αποκαλυφθούν" μέσω μιας νέας εφαρμογής iOS που θα κυκλοφορήσει την εβδομάδα αυτή.
Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή στην οποία αναφερόμαστε είναι η Star Wars Blu-ray: Early Access και θα καταφτάσει στα iPhone και iPad την Τετάρτη. Αυτό που υπόσχεται να προσφέρει είναι μια πρώτη ματιά σε έξτρα υλικό 40 και πλέον ωρών που θα συνοδεύει την πολυαναμενόμενη υψηλής ανάλυσης κυκλοφορία.
Η εφαρμογή, η οποία θα περιλαμβάνει υλικό από τα LucasFilm αρχεία που δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει την εμφάνισή του πουθενά, παράλληλα με επιπλέον συνεντεύξεις από το cast και τους συντελεστές, θα προσφέρεται ως δωρεάν download από το iTunes την Τετάρτη.
Το Star Wars: The Complete Saga σε Blu-ray έχει καθοριστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, και αποτελεί τη μεγαλύτερη high definition κυκλοφορία από τότε που το Blu-ray κατατρόπωσε το HD-DVD στη διάρκεια του μεγάλου πολέμου των HD format του 2007-2008.
Τόσο η εφαρμογή όσο και η Blu-ray κυκλοφορία θα έχουν την τιμητική τους στο ετήσιο Comic Con expo του San Diego που θα ξεκινήσει την Τετάρτη.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε στα χέρια μας τη δωρεάν αυτή εφαρμογή, και όπως μπορούμε να κρίνουμε από το οπτικό υλικό που κυκλοφορεί, είναι βέβαιο πως θα ασχοληθούμε αρκετά την κυκλοφορία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου