Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διαθέσιμος ο Facebook Messenger στα Windows

Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή Messenger του Facebook για Windows 7 - και δεν εννοούμε "τα Windows Phone 7" όπως θα περίμενε κανείς, μα το desktop λειτουργικό της Microsoft!
Σίγουρα φαίνεται κάπως περίεργο αν το καλοσκεφτεί κανείς, μα οι περισσότερες αναφορές σε social media και τα μεγάλα sites του χώρου, και κυρίως οι κυκλοφορίες εφαρμογών που "αλληλεπιδρούν", με κάποιον τρόπο, με αυτά, σχεδόν πάντα πια αφορούν τα smartphones και τα tablets. Η λογική μοιάζει να είναι πως "στον υπολογιστή η χρήση τους είναι εύκολη μέσω ενός browser, οπότε δεν χρειάζονται εφαρμογές". Για αυτό και είναι κάπως απρόσμενη η κυκλοφορία μιας εφαρμογής από την ίδια την ομάδα του Facebook που "τρέχει" σε περιβάλλον Windows 7 στα PCs.
Πρόκειται για την "επίσημη" εφαρμογή Facebook Messenger, η οποία διέρρευσε πριν κάποιες ώρες στο site TechIT και πριν προλάβει να διαδοθεί, κυκλοφόρησε και επίσημα από το ίδιο το Facebook. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν στη σχετική σελίδα του Facebook, αλλά και να την κατεβάσετε εδώ και τώρα με ένα κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου