Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε το Skype for iPad

Το Skype μόλις κυκλοφόρησε μια βελτιστοποιημένη έκδοση της εφαρμογής της για το iPad, διαθέσιμη από το App Store.
Μόλις μία εβδομάδα πριν, εμφανίστηκε ένα demo βίντεο παρουσιάζοντας το Skype for iPad. Παρόλο που είχαμε αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξή του, το Skype αργότερα επιβεβαίωσε το γεγονός πως η εφαρμογή που εμφανιζόταν στο βίντεο ήταν στην πραγματικότητα η επίσημη έκδοση της iPad-ready app.
Σήμερα, το Skype κυκλοφόρησε τη βελτιστοποιημένη για το iPad έκδοση της εφαρμογής – το Skype for iPad δουλεύει με WiFi καθώς και με 3G, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στις νεότερες iPhone εφαρμογές: Video chat, voice chat, κλασικό chat αποκλειστικά με κείμενο και την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες του Skype για τηλεφωνικές κλήσεις σε σταθερά ή σε κινητά, για να αναφέρουμε απλά τα βασικά.
Το video chat απευθύνεται αποκλειστικά στο iPad 2, προφανώς εξαιτίας της διπλής του κάμερας. Οι κάτοχοι του αρχικού iPad, από την άλλη, θα πρέπει να αρκεστούν στο να λαμβάνουν μόνο βίντεο.
Όπως συμβαίνει και με κάθε Skype client, μπορείτε να λάβετε/ αποστείλετε βίντεο σε όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως της πλατφόρμας τους, δεδομένου πως το hardware της συσκευής τους και το software τους το υποστηρίζει.
Η διάθεση της εφαρμογής έχει ξεκινήσει στη Ν. Ζηλανδία, ενώ σταδιακά κάνει την εμφάνισή της στα App Stores ανά τον κόσμο. Το Skype for iPad δουλεύει με το iOS 4.0 και πάνω και διατίθεται απολύτως δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου