Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Skype for Windows με FB integration

Κυκλοφόρησε η ανανεωμένη έκδοση του Skype for Windows, προσφέροντας αναβαθμισμένο integration με το Facebook και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά.
Από τη στιγμή της εμφάνισής του 8 χρόνια πριν, το Skype καθιερώθηκε ως ο ηγέτης της αγοράς στις online τηλεπικοινωνίες, φτάνοντας τον αριθμό των 700 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως.
Η εταιρεία έχει προβεί σε μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, μιας και προσπαθεί να ενσωματώσει το Skype στα βασικά επικοινωνιακά μέσα της εποχής μας, όπως είναι το Facebook.
Υπηρεσίες όπως το Skype αποτελούν αναγκαιότητα για πολύ κόσμο, ιδίως για όσους ταξιδεύουν ανά τον κόσμο ή για όσους έχουν συγγενείς στο εξωτερικό. Το Skype κάνει χρήση του VoIP (Voice over Internet Protocol), έχοντας ουσιαστικά αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε.
Εφόσον είστε χρήστης του Skype και των Windows, η νεότερη έκδοσή του διαθέτει κάποια σημαντικά updates. Η ενσωμάτωσή του στο Facebook έχει σαφώς βελτιωθεί, με συνέπεια να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη λίστα Φίλων σας κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Επαφές" του Facebook.
Επιπρόσθετα, μπορείτε να ενημερώσετε το status σας μέσω του software, να προβάλετε τα σχόλιά σας και τα "Like" posts σας εντός της εφαρμογής, καθιστώντας το ένα πλήρως λειτουργικό Facebook client. Με κάποια ακόμα updates θα μπορούσαμε να απολαύσουμε μια πλήρως λειτουργική εμπειρία Facebook στο Skype.
Επιπροσθέτως της βελτιωμένης κοινωνικής δικτύωσης, έχουν επίσης γίνει και κάποιες βελτιώσεις ώστε να σταθεροποιηθούν οι βιντεοκλήσεις, τα updated emoticons και τα πιο ομαλά animations.
Εφόσον είστε τακτικοί χρήστες του Skype, τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε τη νεότερη έκδοση του Skype ή απλά αναβαθμίστε την υπάρχουσα έκδοση ανοίγοντας την εφαρμογή Skype, κάνοντας κλικ στο "Help" από το file menu και τέλος επιλέγοντας το "Check for Updates".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου